Barion Pixel

Lépj kapcsolatba velünk! +36 20 414 9971 | info@airsoftring.hu

Születésnap

Ünnepeljetek születésnapot Budapesttől csak néhány percre, a HUNGARORING szívében, az Airsoft Ringen: lepjétek meg egymást airsoft játékkal! – Mi garantáljuk, hogy egy ilyen esemény felejthetetlen élmény lesz számotokra!

Ráadásul ajándékra nektek nem kell költeni, mivel az ünnepelt ingyen játszhat nálunk – a teljes felszerelést mi biztosítjuk neki!

Mérjétek össze erőtöket adrenalinnal teli küzdelmekben, pályarészeink lenyűgöző környezetében friss levegőn, a szabad ég alatt. Nálunk minden megtalálható, hogy a születésnapi eseményed különleges legyen. Kulturált környezet, WC és mosdó, új,  minőségi felszerelések és tapasztalt játékvezetők várják, hogy biztosítsák a szórakozásotokat.

A játék után fedett teraszunkon, vagy a tűzrakó helyünkön tortázhattok, süthettek, főzhettek. A hozott tortát hűtött helyen tároljuk, az ünnepléshez asztalokat és székeket biztosítunk.

Tedd feledhetetlenné a születésnapodat az Airsoft Ringen, ahol minden a kihívásról, az izgalmas játékról és az emlékezetes pillanatokról szól. Gyere és ünnepelj nálunk – garantáljuk, hogy egy különleges és szuper eseményben lesz részed!!

Az ajánlat 10 fő feletti létszám esetén vehető igénybe, NE FELEDD nálunk minden SZÉP- és bankkártyával is fizethetsz a helyszínen.

Foglalj időpontot online pillanatok alatt, vagy keress fel minket elérhetőségeink egyikén!

Nyitva az év minden napján, napkeltétől – napnyugtáig: előzetes foglalás alapján!

Foglald le a játékodat itt!

Születésnap

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 414 9971
Email: info@airsoftring.hu

Airsoft birodalom a Hungaroringen!

Értesülj TE elsőként mindenről,
add meg az EMAIL címed MOST:

Coming Soon Form