Barion Pixel

Lépj kapcsolatba velünk! +36 20 414 9971 | info@airsoftring.hu

Gyakorló játék és képzés

Tervezz csapatoddal gyakorló játékot az Airsoft Ringen Budapesttől csak néhány percre, a HUNGARORING szívében, az Airsoft Ringen!

Az Airsoft Ring ideális helyszín a gyakorló játékok számára, legyen szó tapasztalt csapatokról vagy kezdőknek szánt képzésekről. Profi oktatóink személyre szabott képzést nyújtanak, segítve a csapatokat a kitűzött célok elérésében. – Az erdő és a palánkváros, vagy épp a gyors, pörgős speedsoft aréna pályarészek kombinációja a tökéletes helyszínek kombinációját nyújtja, ahol kiválóan fejleszthetitek taktikai érzéketeket, csapatmunkátokat, kommunikációs képességeiteket.

Itt a lehetőség, hogy együtt dolgozzatok a csapattal, tapasztalt oktatóink irányítása alatt garantáltan fejlődni fogtok, miközben élvezitek az airsoft játék adrenalinját.

Az Airsoft Ring pályája lenyűgöző erdős környezetben található, biztosítva a valósághű játékélményt és a kihívásokat, melyeket kérséetekre füst és hangeffektekkel is színesíthetünk.

A tréning után fedett teraszunkon, vagy a tűzrakó helyünkön, süthettek, főzhettek és veletek együtt beszéljük át a tapasztalatokat. Kulturált WC és mosdó rendelkezésre áll, emiatt sem kell aggódnótok.

Gyertek és tapasztaljátok meg az Airsoft Ring különleges légkörét, ahol a gyakorló játékok a fejlődés valódi motorjává válnak. Legyél része a kalandnak és hozd ki magadból a legtöbbet! Válasszátok az Airsoft Ringet, ahol a gyakorlás szórakozás, de fejlődéssé válik!

Az ajánlat 10 fő feletti létszám esetén vehető igénybe, NE FELEDD nálunk minden SZÉP- és bankkártyával is fizethetsz a helyszínen.

Foglalj időpontot online pillanatok alatt, vagy keress fel minket elérhetőségeink egyikén!

Nyitva az év minden napján, napkeltétől – napnyugtáig: előzetes foglalás alapján!

Foglald le a játékodat itt!

Gyakorló játék és képzés

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 414 9971
Email: info@airsoftring.hu

Airsoft birodalom a Hungaroringen!

Értesülj TE elsőként mindenről,
add meg az EMAIL címed MOST:

Coming Soon Form