Barion Pixel

Lépj kapcsolatba velünk! +36 20 414 9971 | info@airsoftring.hu

Üdvözlünk az Airsoft Ringen!

Az Airsoft Ring egy különleges airsoft élményt nyújtó hely, melyet a híres Hungaroring területén találsz. Körülbelül 30 hektár erdőrész és az off-road terület kombinációja, különböző pályarészeken (pl: dzsungel, kanyonok, palánkváros és speedsoft aréna) biztosítja a játékosok számára a változatos és kihívásokkal teli kalandot.

Az Airsoft Ring megálmodói, maguk is hosszú ideje aktív játékosok, együttesen több évtizednyi tapasztalattal a hátuk mögött. Küldetésük, szemléletük egyszerű, de nagyszerű: Magyarország legjobb airsoft birodalmát létrehozni, a legmagasabb igényeket is szem előtt tartva!

Elhelyezkedésünk rendkívül előnyös, hiszen könnyedén megközelíthetőek vagyunk Budapesttől mindössze néhány kilométerre – csupán 15 perc autóút a belvárostól.

Helyszínünk magával ragadó, teljesen természetes környezetben helyezkedik el, így lehetőséget biztosítva a valódi airsoft élmény megtapasztalására. Az erdő kusza fái, a dombok és a terep változatossága minden játékosnak kihívásokat jelent: nálunk a taktikai gondolkodásra és csapatmunkára egyaránt szükség van.

Az Airsoft Ring pályáján a biztonság mindenekelőtt áll. A legkiváló minőségű felszerelést és fegyvereket biztosítjuk minden játékos számára és szigorú szabályokat tartunk be a játék folyamán. Tapasztalt és felkészült játékvezetőink mindig ott vannak, hogy biztosítsák a fair playt és a szórakozást.

Pályánk és parkolónk zárt, őrzött területen – a Hungaroring közepén helyezkedik el

Bázisunkon minden részletre figyelünk:

  • Alap hogy SZÉP- és bankkártyával is fizethetsz, hogy hűsítő ásványvízzel várunk és természetesen tiszta, kulturált WC-t és mosdót is biztosítunk a játékosaink kényelméért. Emellett a helyszínen boltunk is rendelkezésedre áll, ahol szuper áron beszerezheted a legjobb minőségű BIO BB-t is.
  • Pálya részeinket folyamatosan karban tartjuk, változtatjuk, újabb és újabb kihívásokat kialakítva: vár a dzsungel és a kanyonok világa, vagy épp a palánkváros és persze a gyors és pörgősspeedsoft aréna is! Csak rajtad múlik melyiket választod!
  • A játék helyszínei teljesen biztonságosak, szemét- és törmelékmentesek, melyeket rendszeresen ellenőrzünk és tisztán tartunk.
  • Nálunk minden játékos számára van hely, legyen az kezdő vagy tapasztalt airsoftos. Az Airsoft Ring egy olyan közösség, ahol barátságok születnek és a játék öröme mindenkit lelkesít – csatlakozz hozzánk, és élvezd az airsoft kalandot a Hungaroring környezetében!

Összekovácsoló csapatépítő tréning, emlékezetes születésnap vagy felejthetetlen legénybúcsú, tartalmas osztálykirándulás az elképzelés?

Jó helyen jársz!

Ne habozz, és látogassatok meg minket, hogy átélhessétek az igazi airsoft élményt.

Foglaljatok helyet a legizgalmasabb kültéri airsoft pályán Magyarországon, az Airsoft Ringen!

Airsoft birodalom a Hungaroringen!

Értesülj TE elsőként mindenről,
add meg az EMAIL címed MOST:

Coming Soon Form