Barion Pixel

Lépj kapcsolatba velünk! +36 20 414 9971 | info@airsoftring.hu

Csapatépítő tréning

Fejleszd csapatod összetartását Budapesttől csak néhány percre, a HUNGARORING szívében, az Airsoft Ringen!

Az Airsoft Ring ideális helyszín a csapatépítő tréningekhez, ahol valódi kihívásokon keresztül fejleszthetitek csapatod képességeit és stratégiai gondolkodását. Az airsoft játék izgalma és taktikai elemek kombinációja garantáltan felejthetetlen élményeket nyújt minden résztvevő számára: kortól, nemtől függetlenül.

Az Airsoft Ring pályája lenyűgöző erdei környezetben helyezkedik el, lehetőséget adva csapatodnak, hogy valós kihívásokkal nézzenek szembe. Kulturált környezet, a helyszínen WC és mosdó, új,  minőségi felszerelések és tapasztalt játékvezetőink segítenek a tréning folyamán, biztosítva a fair playt és a biztonságos versengést.

Az Airsoft Ring csapatépítő tréningjei lehetőségeket adnak csapatodnak, hogy összehangoljátok munkátokat, kommunikációtokat és stratégiai döntéseiteket. Tapasztalatokat szereztek a csapatmunkáról és a hatékony kommunikációról, miközben egyedi és emlékezetes pillanatokat éltek át a friss levegőn, a szabad ég alatt.

A tréning után fedett teraszunkon, vagy a tűzrakó helyünkön, süthettek, főzhettek és veletek együtt értékeljük ki a programot.

Gyere és tapasztald meg az Airsoft Ring különleges légkörét, ahol a csapatépítő tréningek valódi kalanddá válnak. Fejleszd csapatodat, és hozd ki belőlük a legjobbat, miközben együtt élvezitek az airsoft játék adrenalinját. Ne habozz, és válassz minket az Airsoft Ringet, ahol a csapatod fejlődése és összetartása valódi fókuszban áll!

Az ajánlat 10 fő feletti létszám esetén vehető igénybe, NE FELEDD nálunk minden SZÉP- és bankkártyával is fizethetsz a helyszínen.

Foglalj időpontot online pillanatok alatt, vagy keress fel minket elérhetőségeink egyikén!

Nyitva az év minden napján, napkeltétől – napnyugtáig: előzetes foglalás alapján!

Foglald le a játékodat itt!

Csapatépítő

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 414 9971
Email: info@airsoftring.hu

Airsoft birodalom a Hungaroringen!

Értesülj TE elsőként mindenről,
add meg az EMAIL címed MOST:

Coming Soon Form