Barion Pixel

Lépj kapcsolatba velünk! +36 20 414 9971 | info@airsoftring.hu

Osztálykirándulás

Fedezzétek fel az Airsoft Ring izgalmas világát osztálykirándulásotok során, Budapesttől csak néhány percre, a HUNGARORING szívében, az Airsoft Ringen!

Az Airsoft Ring tökéletes helyszín az osztálykirándulások számára, legyen szó általános, középiskolai vagy felsőoktatási csoportokról.

Az Airsoft Ring pályája egy különleges erdős területen található, amely garantálja a kalandot és a kihívásokat. Tapasztalt játékvezetőink segítségével biztosítjuk a biztonságot és a fair playt, így nyugodtan élvezhetitek az airsoft játék izgalmait.

Kiemelkedően fontos számunkra a részletekre való odafigyelés: a játék után fedett teraszunkon, vagy a tűzrakó helyünkön, süthettek, főzhettek és persze kulturált WC és mosdó áll rendelkezésetekre. Az Airsoft Ring környezete karbantartott és szemétmentes, így tiszta és biztonságos környezetet biztosítunk számotokra.

Az Airsoft Ring osztálykirándulásotok során lehetőséget ad arra, hogy csapatként dolgozzatok együtt, fejlesszétek a kommunikációtokat és a stratégiai gondolkodásotokat. Élményeket szerezhettek, amelyek egész életetekre emlékezetesek maradnak.

Gyertek és próbáljátok ki az Airsoft Ring különleges atmoszféráját, ahol az osztálykirándulások felejthetetlenné válnak. Válasszátok az Airsoft Ringet, az osztálykirándulások legizgalmasabb úti célját!

Az ajánlat 10 fő feletti létszám esetén vehető igénybe, NE FELEDD nálunk minden SZÉP- és bankkártyával is fizethetsz a helyszínen.

Foglalj időpontot online pillanatok alatt, vagy keress fel minket elérhetőségeink egyikén!

Nyitva az év minden napján, napkeltétől – napnyugtáig: előzetes foglalás alapján!

Foglald le a játékodat itt!

Osztálykirándulás

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 414 9971
Email: info@airsoftring.hu

Airsoft birodalom a Hungaroringen!

Értesülj TE elsőként mindenről,
add meg az EMAIL címed MOST:

Coming Soon Form