Barion Pixel

Lépj kapcsolatba velünk! +36 20 414 9971 | info@airsoftring.hu

Mi is az az AIRSOFT?

Sok barátunk, akik között nők és férfiak egyaránt vannak, gyakran kérdezik tőlünk, hogy mi is az az airsoft. Ezért úgy döntöttünk, hogy röviden betekintést nyújtunk ebbe a világba, amiben mi is aktívan részt veszünk. Az airsoft egy olyan sport, amelyben a résztvevők apró műanyag lövedékekkel „likvidálják” egymást airsoft replikákkal, azaz a valódival teljesen megegyező méretű “játék – lőfegyverekkel”. Ez a tevékenység a ’70-es évek végén indult Japánban, és az 1980/90-es évektől vált egyre népszerűvé Európában. Mára világszerte elterjedt hobbi, amely minden korosztály számára élvezetes.

Az airsoft replika fegyverek rendkívül változatosak: különböző sebességekkel (FPS, azaz Feet Per Second), tűzgyorsasággal, tartozékokkal és színekben kaphatók. A lányok közt például van aki babarózsaszín színű airsoft fegyver replikát használ – ami talán hihetetlenül nevetségesen hangzik, de nevessen csak, aki akar, amikor egy lövedéket kap tőle a játék során!

Először is a biztonsággal kapcsolatban: ha megfelelő védőfelszerelést viselünk, akkor airsoftozni teljesen biztonságos. A szemvédelem alapvető és kötelező és gyakran a lövedékektől védő mellényt és arcmaszkot is viselünk! Terepszínű ruházatot, zárt cipőt vagy bakancsot hordunk a játék során, ami különösen fontos, ha a szabadban játszunk. Eddig még sosem sérültünk meg, köszönhetően ezeknek a felszerelésnek.

A fájdalom attól függ, hogy hova és milyen távolságból találnak el. Ahol megfelelő a védelem, mint a mellkasunk vagy az arcunk, ott egyáltalán nem érzünk semmilyen fájdalmat. Azonban ahol kevesebb a védőfelszerelés, például a combok belső részén, a vállakon vagy a kezeken, ott bizony csípő érzés lehet, de nyugalom: nem több ez egy szúnyog kellemetlen szúrásától!

Airsoftozni szórakoztató, összehozza az embereket, segít formában maradni, és közben remek barátokat is szerezhetünk. A játék szellemisége és sportszerűsége páratlan, és valóban bárki számára élvezetes lehet. Lehet, hogy nem hangzik azonnal vonzónak, hogy játék airsoft fegyverekkel lövöldözünk egymásra, de hisszük, hogy ez a sport valóban szórakoztató és kihívásokkal teli.

Gyere és próbáld ki te is!

Megosztanád?

Airsoft birodalom a Hungaroringen!

Értesülj TE elsőként mindenről,
add meg az EMAIL címed MOST:

Coming Soon Form